Content Management Systeem

Content management software

Het door Medium Webdesign ontwikkeld CMS pakket, leent zich uitstekend voor bedrijven die op zoek zijn naar een makkelijk te onderhouden website en daarnaast de flexibiliteit wensen om uit te kunnen breiden.

Medium Webdesign heeft ervoor gekozen een zelf ontwikkeld content management system te gebruiken. Dit in plaats van de bestaande CMS pakketten zoals Wordpress, Joomla of Drupal. De reden hiervoor is dat de meeste bestaande pakketten ofwel niet toegespits zijn op het midden en klein bedrijf doordat zij teveel opties aanbieden, of niet de juiste opties aanbieden die voor een bedrijf juist zo welkom zijn. Daarbij biedt het MWD-CMS (Medium Webdesign-Content Management System) pakket een grote flexibiliteit met betrekking tot het aanpassen van zowel de inhoud als de grafische elementen.

Website beheer met de kracht van eenvoud

Het MWD-CMS pakket biedt de gebruiker de mogelijkheid om pagina's met een eenvoudige editor te beheren, welke het meest aan een Word omgeving doet denken.
Ook het aanmaken, beheren en verwijderen van pagina's is binnen enkele muisklikken gebeurd.

Daarbij zijn zaken als banners en een foto-gallery standaard ingebouwd en zijn uitbreidingen zoals een nieuws-module, agenda-module, social media beheer en gastenboek kostenloos optioneel.

 Het MWD-CMS Systeem

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Het MWD-CMS pakket biedt uitgebreide mogelijkheden om per pagina de site te optimaliseren voor zoekmachines.
Zo kunt u bijvoorbeeld omschrijvingen en sleutelwoorden toevoegen. Ook kunt u per pagina bepalen of deze opgegeven moet worden aan een zoekmachine.

Meerdere gebruikers

De MWD-CMS software biedt de mogelijkheid om meerdere beheerders aan te kunnen maken. Hierdoor kunnen er binnen uw bedrijf meerdere mensen de website bijhouden. U behoudt zelf zeggenschap over wie wat kan aanpassen doordat per gebruiker verschillende rechten toegewezen kunnen worden. De verschillende opties kunnen in het menu zichtbaar of onzichtbaar worden gemaakt.